Bugatti bekræfter: Chirons afløser får – også – forbrændingsmotor


Selvom Bugatti har slået sig sammen med Rimac, er det franske mærke ikke klar til at lave elbiler. Ikke endnu i hvert fald.

Egentlig har det været fremme, at Bugatti efter Chiron ville lægge deres mesterværk af en 8-liters W16-motor med fire turboer i graven. Og det har ændret sig, er vi ikke helt sikre på.

Men nu bekræfter mærkets ny topchef, Mate Rimac, at Bugatti også finder plads til en forbrændingsmotoren i Chirons-afløser. Derudover blot 33-årige kroater lover i en ny video, som du kan se længere nede i denne artikel, at den næste Bugatti-model bliver sat samme af dele, ‘vi aldrig før har set på en produktionsbil’.

Dermed ikke sagt, at den næste Bugatti undgår elektrificering i en eller anden form. Måske er det for mærket – som det i øvrigt også er for Lamborghini – den eneste måde, hvorpå man kan få de mange cylindre til at leve op til stadigt strengere emissionskrav.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Vi krydser fingre!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk