Bugatti arbejder i hemmelighed på en ny hyperbil

Bugatti arbejder på en ny model - måske mærkets vildeste til dato
Foto: Bugatti

Modellen har allerede været under udvikling i mere end et år.

Efter Rimacs involvering i mærket, ser det ud til, at Bugattis fremtid er én ting – nemlig rent elektrisk. På fabrikken i franske Molsheim jagter man ikke længere tophastigheds-rekorder.

Eller gør man? Der er måske mere om snakken, end Bugatti vil være ved i øjeblikket. I hvert fald hvis man skal tro bilsamler og youtuber Manny Khosbin. Ikke bare har han bekræftet, at han er blandt de blot 40 personer i hele verden, som har købt en Bugatti Bolide.

LÆS OGSÅ: 46 bilister får bøder – var samlet til træf i p-kælder

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Iraneren har talt med Rimacs grundlægger Mate Rimac. Og i en video, som godt nok handler mest om den vanvittige Hennessey Venom F5, får Rimac sendt en bemærkelsesværdig besked af sted.

Bugatti har – ifølge Rimac – nemlig allerede en ny model undervejs. Det har den iøvrigt været i mere end et år, og kunderne får snart mere at vide. Og derfra er der ikke langt til at den øvrige offentlighed snuser noget op.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det skulle være inden for de næste tre år. Indtil da er det selvfølgelig sparsomt med detaljer. Men Carbuzz skriver, at Bugatti ikke går all in på elbilen endnu. Man holder altså fast i den VW-udviklede W16-motor med firedobbelte turboer.

Formentlig bliver det noget med, at Bugatti sætter hybridtech til for at gøre den kommende model endnu vildere. Måske vildere end noget vi nogensinde har set fra Bugatti.

Bugatti arbejder på en ny model - måske mærkets vildeste til dato
foto: Bugatti
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk