Reklame:

Tudefjæs bryder sammen, da politiet fanger ham med 295 km/t

Måske fordi han se frem til en megabøde eller op til fem år i spjældet.

Hvad der sandsynligvis kunne være klaret med en løftet pegefinger, endte meget værre for den 24-årige motorcyklist Michael Workman.

For i stedet for at stoppe, da ville en patrulje forsøgte at vinke ham og to andre motorcyklister ind til siden for at køre 130 og ikke de tilladte 112 kilometer i timen på en motorvej i den amerikanske by Oklahoma, fortsatte Workman.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Bovlam VW Bora til salg – ‘den går kun 330 km/t på toppen’

Meget hurtigere. For med gashåndtaget vredet i bund nåede Workman op på 295 kilometer i timen, inden han endelig opgav flugtforsøget. Inden da gik turen ud og ind mellem den ellers intetanende trafik.

VAR NOK SLUPPET MED EN BØDE
Videooptagelser fra politibilen viser en grædende Workman, da det går op for ham, at han lige har kørt sin fremtid udover kanten. Og det i en rum tid.

Forinden har politimand Walter Jack nemlig fortalt Workman, at han højst sandsynlig var sluppet med en bøde, hvis bare han var stoppet, da han kørte 130 km/t. Men at situationen nu så noget anderledes ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge amerikansk lov kan overtrædelser af den slags, Workman har gjort sig skyldig i, nemlig udløse helt op til fem års fængselstraf eller en klækkelig bøde på 5.000 dollar.

Godt 34.000 danske kroner. Dem havde vi nok bare gjort alt for at betale ved kasse ét, hvis vi var i Workmans sko.

 

Reklameblok:Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?