Brugte hele opsparingen på én Mercedes – så blev den stjålet


Medmindre politiet finder hans GLE 63, står en ung mand fra Canada uden så meget som én dollar på lommen. Der er nemlig ingen forsikring på bilen.

Vi har kun hans fornavn. Men vi ved, at 21-årig canadier ved navn Marco fornylig satte alle sine sparemønter – som i hver eneste dollar – i en Mercedes-AMG GLE 63.

Den købte Marco, fordi han håbede, at han kunne sælge bilen videre med fortjeneste. Vi ved dog også, at han aldrig kom så langt. For godt nok fik bilen, som hverken var forsikret eller havde nummerplader på, mange interesserede til at ringe Marco op.

Men han skulle aldrig været mødtes med en potientel køber og dennes ven på en parkeringplads. Alligevel fortæller Marco til CTV News Toronto, at det var præcis, hvad han gjorde.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Ingen erstatning
De to fik ikke lov at køre bilen, fortæller Marco til mediet, men den ene fik alligevel lov at sidde bag rattet, mens AMG’ens motor var tændt. Her forklarer Marco videre, at han et kort øjeblik trådte væk fra bilens åbne førerdør for at klare et opkaldt.

Det udnyttede manden bag rattet til at smække døren i og flygte fra stedet. Hans kammerat gjorde det samme – bare til fods, forklarer den 21-årige Marco.

Nu kan Marco, som ikke vil have sit fulde navn frem af frygt for at biltyvene finder frem til ham, kun håbe på, at politiet finder Mercedes’en.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Uden forsikring kan han nemlig ikke få erstatning for den bil, som han havde håbet skulle være starten på en tilværelse som forhandler af luksusbiler.

Den GLE 63, som den unge mand har fået stjålet, har en 5,5-liters biturbo-V8’er liggende mellem forhjulene. Den sparker 580 hestekræfter af sig og klare sprinten fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk