Reklame:

Bruges af bilister i Danmark – nu fyres 200 ansatte og direktøren trækker sig

Der er krise hos selskabet, der tilbage i marts blev forbudt at sælge deres ladebokse i Norge. 

De har solgt omkring 20.000 ladebokse til danske hjem. Men det kan kan altså ikke hjælpe det norske selskab Easee, der i foråret fik forbudt deres ladebokse i hjemlandet.

Nu fyres 200 ansatte. Ligesom direktøren i selskabet trækker sig. Desuden skal der findes millioner i ny kapital, som ejerkredsen må skyde ind.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Motormagasinet på baggrund af en pressemeddelelse fra selskabet.

Helt konkret mister 200 af selskabets 350 ansatte nu jobbet. Den daglige leder og den ene af i alt tre stiftere, Johans Helmikstøl, trækker sig også.

LÆS OGSÅ: Teslas seneste beslutning vækker vrede

Eease oplyser dog, at Helmikstøl beholder sin plads i selskabets bestyrelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Alle sten er vendt. Men vi er desværre til at gøre dette tiltag for at sikre Easees fremtid, siger den nu tidligere direktør.

Selskabet overlever dog umiddelbart. Nu og her står en række investorer klar til at skyde, hvad der svarer til 40 millioner danske kr. i driften.

Investorerne tror nemlig stadig på det norske projekt. Også selvom de norske myndigheder har kendt Eeases produkt ulovligt.

Reklameblok:


–  Virksomheden har tidligere bevist, at de har en force i organisationen og et produkt, som markedet ønsker.

– Vi tror på, at de seneste måneders smertefulde oplevelser vil betyde, at Easee vender tilbage som en stærkere og bedre virksomhed, og det er noget, vi gerne vil være en del af, og derfor investerer vi kapital, siger Nils Thomas Lien, der er partner hos investoren Montin.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?