Reklame:

Politiet har brug for din hjælp: Hvad er det her for en bil?

Overvågningsbilleder viser, at den forsvundne 22-årige Mia Skadhauge Stevn er blevet samlet op af en mørk personbil, men Nordjyllands Politi kan ikke fastslå mærket. Kan du?

OPDATERING: Nordjyllands Politi oplyser i en pressemeddelse onsdag, at to mænd er anholdt og sigtet for drabet på Mia Skadhauge Stevn. På en adresse i Vendsyssel har man fundet en bil, som politiet mener er identisk med bilen på overvågningsbillederne.

Søndag morgen forsvandt den 22-årige Mia Skadhauge Stevn efter en bytur i Aalborg. Siden har politiet ledt efter hende. Og nu frygter Nordjyllands Politi, at hun har været udsat for en forbrydelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Overvågningsbilleder viser, at Mia Skadhauge Stevn klokken 06.09 steg ind i en mørk bil ved Netto-forretningen på Vesterbro. En bil politiet mener kan være en pirattaxa. Desværre er det ikke lykkedes politiet at fastslå bilens præcise mærke og model.

Men måske du som Boosted-læser kan hjælpe? Desuden opfordrer politiet bilister, som kører med dashcam/overvågning i deres biler, og som har befundet sig i området, hvor Mia Skadhauge Stevn blev samlet op, til at aflevere optagelserne. Politiets teknikerne vil nemlig meget gerne undersøge optagelserne for mulige spor.

Hvis man har oplysninger i sagen, så sidder politiet klar på telefon 114.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?