Reklame:

Sebastian Vettel stopper i Formel 1

Når 2022-sæsonen slutter i Abu Dhabi, har Aston Martins Sebastian Vettel kørt sit sidste Formel 1-løb.

Sebastian Vettel stopper ved udgangen af 2022-sæsonen i Formel 1-karriere i Formel 1. Det oplyser Aston Martin i en pressemeddelelse.

35-årige Vettel nåede at vinde Formel 1-mesterskabet hele fire gange mens han kørte for Red Bull-holdet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Beslutningen om at trække mig har ikke været nem. Jeg har virkelig overvejet det grundigt. I slutningen af i år vil jeg tage mig mere tid til at overveje, hvad jeg så skal, siger Sebastian Vettel.

Den 35-årige tysker det dog samtidig klart, at han nu vil tilbringe mere tid sammen med sin familie.

Vettel kørte sit første Formel 1-løb i 2007. Det var i USA i en engangsoptræden for det daværende BMW Sauber. Senere på året skrev han kontrakt med Red Bulls junior-hold  Toro Rosso.

Her blev Vettel den yngste verdensmester i Formel 1 nogensinde. Før han rykkede videre i en Red Bull-racer den følgende sæson og vandt VM hvert år mellem 2010 og 2013. Det efterfølgende skifte til Ferrari bragte langt fra den samme succes med sig. Men det er også med Ferrari, at Vettel sidst har vundet et Formel 1-løb. Det var i Singapore i 2019.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?