BREAKING: Koenigsegg Gemera er familiebilen med 1.700 hk og 3.500 Nm

Koenigsegg Gemera

Det er første gang nogensinde, at de gale svenskere bygger en bil med plads til fire.

Navnet er Koenigsegg Gemera, og bilen har plads til hele familien – hvis der altså kun er fire personer i familien. Og hvad kalder man sådan en biltype, der normalt ville blive kaldt en hypercar eller en megacar – men nu har plads til fire personer? Koenigsegg har døbt den Mega-GT.

HUSK: Du kan opleve Aston Martin DBX live til Auto Show

Der er nemlig ikke sparet på kræfterne, selvom de i pressematerialet slår fast, at Gemera er den mest miljøvenlige Koenigsegg nogensinde. Den store Gemera har nemlig en lille to-liters motor med kun tre cylindre. Men inden du får kaffen helt galt i halsen, så yder motoren hele 600 hk. Og så er der et ‘lille’ party trick mere.


Gemera er naturligvis en hybrid, så der gemmer sig også tre store elektriske motorer, som i alt yder 1.100 hk. Plus de 600 hk fra forbrændingsmotoren – i alt 1.700 hk. Nå ja, Koenigsegg fortæller også, at bilens samlede moment er på forsigtige… 3.500 Nm.

Bilen har firehjulstræk og rammer 100 km/t på bare 1,9 sekunder.

Lad det være det sidste ord for denne gang. Herunder kan du nyde billederne af den meget specielle Mega-GT, som kun bliver produceret i 300 eksemplarer. Prisen kender vi ikke, men hvis du har brug for at spørge om den slags, har du nok ikke råd…

Here you go:

Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera Koenigsegg Gemera

 


Reklame: