Grosjean færdig hos Haas – hvad med Kevin?


På Facebook bekræfter den franske Formel 1-kører, at hans tid hos Haas slutter efter denne sæson. Holdkammaraten Kevin Magnussen har endnu ikke meldt noget ud om sit eget sæde.

“Det sidste kapitel er lukket, og bogen er færdig”, sådan indleder Romain Grosjean den Facebook-opdatering, hvori han bekendtgøre sit exit fra motorsportens kongeklasse efter denne sæsons sidste løb i Abu Dhabi.

Romain Grosjean har kørt Formel 1 siden 2009. Først for Renault F1, siden for Lotus F1 og altså sidst for Haas F1, hvor han siden 2017-sæsonen har dannet makkerpar med danske Kevin Magnussen.

LÆS OGSÅ: AMG GT Black Series har SMADRET Nürburgring-rekordenOg netop Magnussens fremtid har der de seneste dage været mange spekulationer om. Så sent som tirsdag i denne uge breakede Ekstra Bladet, at også Magnussen er færdig hos det amerikanske F1-hold efter denne sæsonen.

Men endnu er intet officelt meldt ud om danskerens fremtid i Formula 1. På Kevin Magnussens sociale medie-platforme har der dog været så godt som total radiotavshed de seneste ti dage.

Hvad vi skal lægge i det, er endnu for tidligt at spå om. Men det tegner ikke godt for danskerens videre muligheder i Formula 1. Desværre.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk