Bragede gennem vejarbejde med 154 km/t – får megabøde!

foto: politi.dk

Tilbage i september fangede en videobil fra Fyns Politi en bilist, der havde alt for travlt på en motorvejstrækning med vejarbejde – det koster nu bilist kassen.

Vi skal tilbage til torsdag aften 24. september i år. Klokken er 21.59, da en betjent fra Fyns Politi på patrulje i en videobil får sig noget af en overraskelse.

Her bliver videobilen nemlig overhalet en fortravlet bilist på motorvejsstrækningen ved Blommenslyst på Fyn, hvor der på tidspunktet foregik noget vejarbejde.

LÆS OGSÅ: 1 af 1 – her er verdens mest sjældne Skyline R34 GT-RBetjenten besluttede sig for at følge efter bilisten. Det blev til en køretur på tre kilometer, før repræsentanten fra ordensmagten fik nok. På den strækning kørte bilisten i gennemsnit 154 km/t, på et sted hvor højst tilladte hastighed på grund af vejarbejdet er 80 km/t.

Forseelsen kommer da også til at koste bilisten dyrt. For ikke bare kørte vedkommende for stærkt, der blev også kørt for tæt på den øvrige trafik. Samlet set løber bøde op i 12.000 kroner, ligesom bilisten skal op til en orienterende køreprøve for at få lov til at beholde føreretten.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk