Brændte biler af hos forhandler – “de solgte mig en skodbil… for 36 år siden!”

Foto: Unsplah.com

Bilisten Dewey Fredrick er sur. Han hævder, at en forhandler i 1986 solgte ham en skodbil. Faktisk er han så sur, at han nu risikerer op til 48 års fængsel.

I 1986 trådte Dewey Fredrick ind ad døren hos bilforhandleren O’Daniel i Indiana, USA. Da han kom derfra, havde han købt en ny bil. 36 år senere vendte Fredrick tilbage og satte ild til ikke bare én men flere af forhandlerens biler. Det skriver The Washington Post.

Fredrick er angiveligt – stadig – rasende over, at forhandleren helt tilbage i 1986 solgte ham en ‘skodbil’. Derfor vendte den i dag 79-årige Fredrick tidligere på måneden tilbage til forhandleren. Med sig havde han flere nødblus. Mindst ét af dem tændte han og smed ned i tanken på en Jeep Compass fra 2019. Herfra spredte ilden sig til andre biler, som stod parkeret hos forhandlerens brugtvognsafdeling.

Udpegede sig selv på overvågning
Kort efter fortsatte den ældre mand til forhandlerens Mazda-afdeling, hvor han smed endnu et tændt nødblus fra sig. Denne gang ind i en bil. Kort forinden havde den gamle mand skåret hul i bilens vinyltag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Da politiet efterfølgende fik fat i Fredrick, lod den gamle mand sig ikke mærke. I hvert fald ikke med fortrydelse over sine handlinger. I stedet forklarede han betjentene, at han var rasende over, at bilforhandleren O’Daniel havde solgt ham ‘ en rigtig skodbil med en dårlig motor i’. En Jeep. Altså i 1986.

Fredrick udpegede ligefrem sig selv, da han fik vist overvågningsbillederne fra stedet. I weekenden blev han så sigtet for at have sat ild til i alt fire tilfælde af brandstiftelse. Bliver han dømt for det hele, risikerer han noget af en straf. Nemlig helt op til 48 år bag tremmer. Så længe har den 79-årige mand dog næppe igen.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk