Brabus’ nye AMG GT 63 S er begrænset til 1.000 Nm!

Brabus og Fostla er gået sammen om en Mercedes-AMG GT 63 S
Foto: Brabus/Fostla

Den har moment som en færge – alligevel hævder den tyske tuner, at man har begrænset sig.

Ser det sådan ud? Nej! Men faktisk har Brabus bevæget sig inden for begrænsningens kunst. Deres AMG GT 63 S, som er skabt i samarbejde med Fostla, har nemlig ‘kun’ 1.000 newtonmeter.

Læg dertil 800 hestekræfter og du har, hvad den 4-liters biturbo-V8’er sparker i asfalten. Om det så kan kaldes en begrænsning, vil vi lade andre om at bedømme. Alt i mens forholder vi os til, at AMG’eren bestemt ikke er blevet langsommere af behandlingen.

Brabus og Fostla er gået sammen om en Mercedes-AMG GT 63 S

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Tværtimod. For den spurter fra 0 til 100 kilometer i timen på 2,9 sekunder. Et halvt sekund hurtigere end fabriksbilen. Og som alle i bil-miljøet ved, er det halve sekund ofte en evighed. I hvert fald når det kommer til performance.

315 i timen på 22″
Uanset hvordan bilens tal vendes, stopper speedometret først med at rende, når det viser 315 km/t. Ikke noget med gentlemen-begrænsning her.

LÆS OGSÅ: Klumme: “Nogen må tage dieselbilen alvorligt igen”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Noget andet, men lige så vigtigt er, at Brabus og Fostla i fællesskab har fået den mægtige Mercer til at se endnu ondere ud. Blandt andet måler dækkene foran 21″, mens det er lykkedes at klemme 22″ ind under de bagerste skærme.

Det hele på Pirelli P Zero som bagtil måler 335/25 i størrelsen. Jo tak, siger vi bare. Også til folien Badlands Green. Prisen tør vi ikke spørge til.


Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk