Brabus GLE 63 er et uhyre med 7 sæder og 800 hk


Brabus er det, du lægger på, efter AMG har været der.

Og nu har den tyske tunere gjort det. IGEN! Denne gang med den gigantiske SUV, GLE. For når du kan få en Mercedes-AMG E63 S med 800 hestekræfter, kan du selvfølgelig også få en SUV med samme sindssyge effektkurve.

Bilen med de tre sæderækker er da også blevet et umiskendeligt Brabus-produkt. Skærmene, der er gjort bredere af kulfiber, er i hvert fald ikke til at tage fejl af.

Altså hvis du skulle have overset det enorme ‘B’ lige i midten af kølergrillen. Eller blind nok til at overse den voldsomme 24″ fælg-montering. Brabus har i øvrigt fundet plads til at sænke GLE’eren 25 millimeter. Og ja, det er med 24″-rullerne monteret.Under hjelmen er ydelsen vokset fra 612 hestekræfter og 850 newtonmeter til 800 hestekræfter og 1.000 Nm. Ja, 1.000 Nm. Hvor meget det skræller af tiden fra 0 til100 km/t, har Brabus endnu ikke sagt noget om.

Men den ‘normale’ GLE 63 AMG klarer den sag på 3.8 sekunder. Altså for en bil der vejer på den onde side af to ton.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk