Brabus 800 er et uhyre med 1.000 Nm


Og ja, 800 hestekræfter…. hvis du skulle være i tvivl

Du kender det måske. For det sker engang imellem. Man køber en spritny Mercedes-AMG E63 S 4Matic+, blot for at opdage at den ‘kun’ kaster 612 hestekræfter i asfalten.

Og det går selvfølgelig ikke. Derfor findes Brabus. Bilen her har fået det meget mundrette tilnavn ‘800’, fordi den har 800 hestekræfter.

Det kan lade sig gøre, fordi Brabus har fundet ud af at skovle 1,6 bars ladetryk ind i den fire-liters V8’ers dobbelte turboladere. Dertil kommer en omprogrammeret motorstyring og et indsugningssystem i kulfiber.Politiker om gaderæs: “Hvorfor kan vi ikke give dem en bane?”

Svimlende 1.000 newtonmeter er en klar bonus her. Og meget apropos motoren kommer vi ikke uden om det nyudviklede udstødningssystem i rustfrit stål. Bor du på en tæt befolket villavej, hvilket du nok ikke gør med en Brabus i indkørslen, så har Brabus også tænkt på dig.

Eller rettere sagt de har tænkt på dine naboer. For med et spjæld i udstødning kan Merceren ‘larmer’ helt åndsvagt selv ved 30 km/t, eller du kan glide så godt som lydløst afsted.

Det hele er op til dit temperament. Pris? La’ være.. Men en ‘almindelig’ AMG E63 S får du ikke for under 1.5 millioner danske kroner. Altså hvis afgiften skal være betalt.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk