Boosted tester: Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax

Meguiar's Hybrid Ceramic Wax

Nyeste skud på stammen hos Meguiar’s er deres Hybrid Ceramic Wax, som giver en forsegling UDEN at du skal polere i timevis.

Det lyder smart, men virker det egentlig? Det har vi sat os for at finde ud af. Så herunder kan du se vores test af det nye produkt. God læsning.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Meguiar’s foreskriver, at du starter med at vaske din bil meget grundigt, så den står helt ren, inden Hybrid Ceramic Wax påføres i et jævnt lag over hele bilen, mens den er våd.
Du kan med fordel også bruge Hybrid Ceramic Wax på dine lakerede fælge, som derefter vil være mindre modtagelige overfor skidt og bremsestøv. Produktets nyskabende formel giver en coating af lakken, som holder i op til et år.
Den allerførste gang, du bruger Hybrid Ceramic Wax, foreskriver Meguiar’s, at du bruger en mikrofiberklud til at fordele produktet over hele lakken, da der ellers kan forekomme steder omkring vandperler, som ikke bliver behandlet. For fremtiden er dette punkt ikke nødvendigt, og du kan derfor nøjes med at sprøjte på lakken og skylle efter med vand.
Skyl nu bilen med RIGELIGE mængder vand, så alle rester af Hybrid Ceramic Wax bliver skyllet af. Du vil allerede nu opleve, at vandet begynder at glide af lakken i store perler.
Nu har vi skyllet hele bilen grundigt, og resultatet er allerede til at se tydeligt. Vi er ret imponerede over, hvor vandskyende vores lak er blevet ved ‘KUN’ at bruge et enkelt skylle-produkt. Se bare de store vandperler her – det er nærmest kunst.
Til slut kan du meget let aftørre bilen – det er nemlig ikke meget vand, der hænger tilbage på den forseglede lak. Vi bruger her et Meguiar’s Water Magnet håndklæde til bilen.

Meguiar's Hybrid Ceramic Wax

HVAD SYNES VI OM RESULTATET?
Resultatet er unikt, og vi må ærligt indrømme, at det er ret imponerende, at man kan opnå et så blankt og glansfuldt resultat med en skyllevoks, som tager ét minut at påføre og det samme at skylle af. Perfekt for de dovne sjæle på redaktionen.

Vores påstand er, at Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax er det bedste produkt af sin slags på markedet lige nu. Du kan købe det hos Meguiars.dk til 199 kr. – eller hos en af de mange Meguiar’s forhandlere rundt omkring i landet.

Læs mere om produktet her!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk