Boosted tester elektroniske p-skiver: Sådan undgår du p-bøder for altid

ParkOne elektronisk p-skive

Der er ikke noget mere irriterende end at komme ud til en lille gul lap mellem viskerarmen og forruden – men du kan faktisk undgå de irriterende p-bøder meget nemt.

Tricket er rimelig simpelt – den elektroniske p-skive er nemlig opfundet. Ikke bare viser den klokken, den lille dims holder søreme også øje med, hvad tid du parkerede. Lettere bliver det faktisk ikke.

På den måde sørger du for, at p-vagten ikke kan skrive dig en bøde, for p-skiven holder helt selv styr på klokken. Men der er selvfølgelig flere forskellige modeller at vælge imellem, så her ser vi nærmere på tre af de allerbedste.

Park Life – 374 kr.
Elektronisk p-skive ParkOne Life

Betegnelsen Life skal tages bogstaveligt, for som den eneste p-skive på markedet, holder Park Life nemlig strøm i hele 10 år, og det er uanset vejrforhold. Designet er enkelt og lækkert, og det samme kan siges om opsætningen.Skiven registrerer automatisk, når din bil er i bevægelse, og parkeringstidspunktet fremskrives altid til det nærmeste kvarter. Ankommer du eksempelvis 12.37, skriver Park Life 12.45. Smart, ikke?

Du køber Park Life lige her!

Park One 2 – 249 kr.
Elektronisk p-skive Park One 2

Det er ikke uden grund, at skiven her er verdens mest solgte elektroniske p-skive. Park One 2 er en opdateret version af den originale Park One, og den monteres let i forruden med de medfølgende klæbepuder. Og når først monteringen er klaret, kan du sådan set lade p-skiven sidde for altid. Selv et batteriskift kan nemlig klares, uden at du skal pille p-skiven af forruden først. Genialt.

P-skiven veksler automatisk mellem sommer- og vintertid, så det skal du heller ikke spekulere på. Derudover har Park One faktisk også en parkeringsapp, som du kan bruge til at betale for parkeringer med. Da den er integreret med MobilePay, tager det vitterligt kun 3-5 sekunder at oprette sig og betale. Smart! Endda til markedets bedste priser.

Du køber Park One 2 lige her!

Park Mini – 229 kr.
Elektronisk p-skive Park Mini

Park Mini hedder sådan, fordi den er verdens mindste af slags. Ganske simpelt. I hvert fald hvis din p-skive skal have to LCD-skærme. Og det har Park Mini. P-skiven fylder så lidt som nærmest ingenting i bilens forrude, men alligevel gør de store, digitale tal det nemt at aflæse parkeringstidspunktet.

Park Mini er perfekt især de små biler, eller til bilisten der sætter en ære i diskretion. Den lille p-skive er Boosted-redaktionens favorit blandt de tre testede elektroniske p-skiver. Netop fordi den ikke fylder ret meget i forruden.

Og du kan være helt rolig, for trods den beskedne størrelse, så lever Park Mini op til de skrappeste krav. Både når det kommer til batteriets levetid, størrelse og driftsikkerhed.

Du køber Park Mini lige her!

Sådan monterer du din elektroniske p-skive korrekt
Montering af elektronisk p-skive i forruden
1: Gør ruden ren med en fugtig klud og lidt opvaskemiddel. Loven siger, at det skal være i nederste højre hjørne på ruden.
2: Tør ruden og rens området med den medfølgende renseserviet.
3: Ruden må ikke være iskold, så kan klæbepuden ikke hæfte. Mindst 15 grader anbefaler producenten. Brug evt. en hårtørrer for at få ruden varm.
4: Fjern beskyttelsesfolien fra klæbepuderne, og pres p-skiven hårdt mod ruden i 30 sekunder. Pres ikke på urets midte, da displayet kan gå i stykker.
5: Nu er din elektroniske p-skive monteret korrekt, og du er sikret mod flere dumme p-bøder.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk