Reklame:

Boosted besøger: AutoProCare er bilpleje for ægte bilentusiaster

Leder du efter en virksomhed, der har ekspertisen til at rengøre, polere eller coate din bil på en professionel måde? Vi har besøgt de dygtige folk fra AutoProCare fra Smørum, hvor de aldrig går på kompromis med kvaliteten. Læs med!

Her på Boosted-redaktionen elsker vi biler, og derfor er vi – synes vi selv – gode til at arbejde med lige netop med biler. Det samme er gældende hos virksomheden AutoProCare, hvor deres store kærlighed til biler i dag er kogt ned til idéen om eksklusiv bilpleje til alle landets bilentusiaster.

Den slags kan vi ikke stå for, så vi har set nærmere på, hvad de egentlig tilbyder. Og hvis du er bange for, at eksklusiv bilpleje er lig med Hellerup-priser, hvor normale lønninger ikke kan være med, kan vi berolige dig med, at det heldigvis ikke er sådan hos AutoProCare.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Hvis du er rigtig glad for din bil, bør du holde den langt væk fra maskinvasken nede på tanken. Din lak får små vaskeridser, og den slags kan de fleste bilentusiaster ikke ret godt lide. Men så er det godt, at AutoProCare tilbyder en ridsefri bilvask, som starter ved bare 295 kr. for en lille bil – 495 kr. for en stor bil. Her får du skumforvask, insektfjerner, rens af fælge, håndvask og afskylning i kalkfrit vand.

AutoProCare
Hos AutoProCare elsker de rene biler – det gør vi også!

Den helt store omgang bilpleje
Hvis du er til den helt store pakke med alt ovenstående plus aftørring i hånden, dækshine, pudsning af ruder, støvsugning, vinylpleje, rens af sæder og bundmåtter og meget mere, så kan sådan en guldpakke købes for bare 1.195 kr. for en lille bil – 1.595 kr. for en stor bil. Det er altså relativt små penge for at stå med en bil, der shiner totalt fra top til tå.

Ejer du en bil, som har fået masser af vaskeridser og måske er ved at blive mat at se på? Så er det på tide med en polering. På den måde får du glansen tilbage i bilens lak, og den slags giver livskvalitet – og så er det et must, hvis du overvejer at sælge bilen. En friskpoleret bil giver dig både kortere salgstid og en bedre pris.

AutoProCare
Hos AutoProCare er loungeområdet super lækkert!

Keramisk coating af bilen
Er du feinschmecker og vil have det allerbedste til din bil, så kommer du ikke udenom en keramisk coating. AutoProCare er certificeret installatør af CQuartz Professional Coating, som er eksperter i coating af biler. Hvis du ikke ved, hvad coating er, så er det en speciel keramisk belægning, som binder med bilens lak. Der bliver altså skabt et stenhårdt beskyttelseslag, der holder din lak super slidstærk i flere år. Du vil desuden opleve, at vandet perler af lakken, når det regner.

En keramisk coating koster mere end ‘bare’ en polering, da der er tale om unikke produkter, som påføres bilens lak. Priserne starter på 7.190 kr. og opefter, hvis du har en større bil. Men det inkluderer også både vask, polering og lakforsegling – plus at du med garanti bliver endnu mere glad for din bil efter en omgang coating!

Hvis du vælger at vente, imens din bil bliver gjort lækker, har AutoProCare heldigvis gjort meget ud af at tilbyde faciliteter i særklasse med wi-fi, mødelokaler og hyggeligt loungeområde på adressen Hassellunden 4 A, 2765 Smørum.

Læs meget mere og book tid på www.autoprocare.dk

AutoProCare
Vi kan varmt anbefale et besøg hos AutoProCare.
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?