Bøderegn over 52 bilister – hvad er det, man ikke må her?

Fuldt stop betyder… fuldt stop. Det er der bare ikke ret mange der forstår, kunne Østjyllands Politi konstatere efter en kontrol i Aarhus-bydelen Tranbjerg.

Det var bekymret borger, der fik politiet til at reagere. I Aarhus-bydelen Tranbjerg er der tilsyneladende mange, som har svært ved at få færdselslovens bestemmelser om ‘fuldt stop’.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

På en time og 40 minutter kunne Østjyllands Politi da også sigte hele 52 bilister for at køre frem for fuldt stop ved  krydset Skovgårdsvej og Gammel Horsensvej. Og det koster lidt. Ikke bare lyder hver bøde på 2.000 kr. Hver bilist fik også et klip i kørekortet. Det skriver TV2 Østjylland.

Amrik Chadha, der er Politikommissær hos Færdselssektionen ved Østjyllands Politi, fortæller til TV-stationen, at det næppe bare er tale, om at bilisterne havde en dårlig dag. Derfor har politiet tænkt sig at dukke op til en lignende kontrol på stedet igen.

Når trafiktavlen indikerer fuldt stop, er der ofte en meget god grund til det. På stedet kan der være meget dårlige oversigtsforhold, hvorfor det er nødvendigt at stoppe for at orientere sig. Ikke at respektere et fuldt stop kan nemt betyde grumme ulykker.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk