Alt for BMW-og MINI-entusiasten under et tag: Munich Cars flytter ind hos Schmiedmann Odense

Munich Cars er flyttet ind hos Schmiedmann i Odense – domicilet på Herluf Trollesvej sælger og leaser nu BMW og MINI 

For billister med BMW i garagen har der siden 2013 både været service, reservedele og performance-optimering at hente hos Schmiedmann i Odense på adressen Herluf Trollesvej 15. Nu udvidedes forretningen, da Munich Cars skal sælge brugte BMW-og MINI-biler i premium-klassen til de danske bilkøbere fra domicilet i Odense.


Med Schmiedmann og Munich Cars under samme tag er det målet at give danske BMW-og MINI-entusiaster, alt hvad de drømmer om ét sted. Forretningsgangen er da også klar. Schmiedmann skal fortsat tage sig af leveringen af styling,tunings og reservedele samt serviceopgaver, mens Munich Cars med sine 21 år erfaring fra bilbranchen er klar med det tilbud og den vejledning, som skal få kunderne over i den næste BMW eller Mini.

Munich Cars har allerede godt gang i forretningen, hvor man siden starten i august har kunnet se flere og flere BMW og MINI’er forlade showroom’et på Herluf Trollesvej med nye, glade ejere bag rattet.

Den sidste gode handel er dog ikke gjort endnu, så interesserede bilkøbere og BMW-entusiaster kan kigge Schmiedmanns lokaler d.6 oktober, når Munich Cars holder officiel åbningsreception mellem 14 og 18. Et par hyggelige timer hvor der vil være rig mulighed for at se hinandens BMW & MINI’er an og få sparket lidt dæk.

Sådan så det ud, da Munich Cars flyttede ind hos Schmiedmann


Reklame: