BMW sagsøgt for 33 millioner kr. på grund af… kopholdere

En gruppe vrede BMW-ejere trækker nu mærket i retten, ‘fordi kopholderne ikke er designet til at holde kopper fyldt med væske’…


Man siger, at USA er mulighedernes land. Og det er meget muligt, men det er i den grad også sagsøgernes land. Jagten på dollars via retssystemet er ikke noget nyt.

Men det er det til gengæld, at BMW North America nu trække i retten, fordi en række ejere er utilfredse med kopholder-situationen i deres X7’ere.

Ja, det læste du rigtigt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Selve søgsmålet er en virkelig lang smøre, men mediet Motor1 har kogt det ned til essensen. Nemlig at ‘kopholderne er defekte, og slet ikke er designet til at holde på kopper fyldt med væske’.

– Når væske spildes i kopholder-området, bliver ledningerne til SRS-kontrolmodulet (airbagen), som sidder direkte under kopholderen, våde og beskadiges, hvilket forårsager skade på airbaggene. Som følge heraf kan airbaggene utilsigtet udløses,” lyder det i klagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og det vil X7-ejerne nu have sammenlagt 5 millioner dollars svarende til 33 millioner danske kroner i erstatning for

Mediet skriver, at nogle reparationer er løbet op regninger i 2.000 dollars, og nogle af dem har den nordamerikanske BMW-importør nægtet at dække.

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk