BMW på Pebble Beach: Her er den nye Z4


BMW brager ind på årets Pebble Beach Concours d’Elegance-udstilling i Californien med den nye topløse Z4 helt uden camouflage 

Roadsteren er tilbage. Det siger BMW i hvert fald selv med deres nyeste fortolkning af den åbne Z4, som netop er præsenteret på Pebble Beach i Californien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Helt nøjagtig hedder det seneste brøl fra Bayern BMW Z4 M40i First Edition. Bilen er lakeret i Frozen Orange, der ifølge BMW selv er det perfekte match med den californiske sol, der også stod højt på himmelen, da tyskerene præsenterede roadster-konceptet for præcist ét år siden.

Z4’eren holder fast i de gode, gamle BMW-dyder – nemlig en rækkesekser som fordrer et baghjulstræk, der rammer den perfekte 50:50-vægtfordeling. Motoren er turboladet sag på tre liter og en effekt på 340 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Meget mere BMW her

Derudover er den nye soft top-roadster udstyret med 19” aluminiumsfælge, sportsaffjedring fra M-afdelingen og et elektronisk sportsdifferentiale. M-sportsskiver sørger også for at bremsepedalen kan pille farten af bilen, der spurter fra 0-100 kilometer i timen på 3.4 sekunder, igen.

Den produktionsklare BMW Z4 lanceres i foråret 2019. Mens vi kun skal frem til oktober i år, før BMW offentliggør samtlige specifikationer og en pris på den nye sommer-Bimmer.

Reklame:

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk