WHAT?! BMW på flugt fra politiet hugget midt over


Selvom overvågningsbillederne giver indtryk af det modsatte, slap bilisten med livet i behold

I juledagene sidste år ville politiet ved en kontrolpost i den litauske by Kaunas gerne slå en sludder af med en føreren af BMW E60 530i. Det var bilisten dog slet ikke interesseret i.

Så i stedet for at blinke ind til siden, gassede BMW’en ifølge lokale medier voldsomt op. Ret langt kom den dog ikke. Chaufføren fløj dog bogstavelig talt lidt længere.

For på et tidspunkt ramte BMW’en en betonpæl. Og som det ses på klippet fra et overvågningskamera i nærheden, går det ikke stille for sig. Godt nok stopper BMW’en, men kræfterne ved sammenstødet med pælen flåede bilen over i to dele.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Lugtede af sprut
Ifølge mediet Iyrtas blev chaufføren slynget ud af bilen. Politiet fandt ham liggende – men i live – på fortorvet, hvor han ifølge betjentene lugtede af alkohol.

Efterfølgende viste det sig, at den 36-årige mandelige bilist ikke ville stoppe, fordi hans kørekort allerede tildligere det år var blevet taget ham. Det har siden været fremme, at han pådrog sig nogle ‘hovedskader’, men at han overlevede.

Ses vi til Auto Show?


Hans videre tilstand, og om han rent faktisk var påvirket af alkohol, er ikke oplyst. Men voldsomt ser det ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk