BMW nægter at bygge den – Alpina tester ‘M5 Touring’ på Nürburgring


Ikke siden den den himmelske V10-æra med BMW E61 M5 Touring har vi set en M-vogn i stationcar-format.

LÆS OGSÅ: NY HONDA CIVIC TYPE R PÅ VEJ MED 340 HK

BMW har da heller ingen planer om at bygge, hvad mange ellers tror, vil blive et gigantisk hit for den bayerske mastodont. Se bare på den succes Audi har med deres RS6 Avant og Mercedes med E63 AMG.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: JOBOPSLAG: BOOSTED MAGAZINE SØGER ANNONCESÆLGER

Men BMW nægter altså at følge trop, selvom man skulle mene, de har det perfekte udgangspunkt i M5 Sedan. Hvad gør vi så? Bygger den selv, selvfølgelig! Eller i hvert fald noget, der ligner.

LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND PROFFESIONEL DEWALT SLAGNØGLE

Se vores reklamer:


Sådan tænker den tyske tuner Alpina.  Mediet Carbuzz spottet tunerne rundt på Det Grønne Helvede alias Nürburgring med fuld fart på en godt camoufleret prototype af den kommende B5 Touring.

Med sine 600 hestekræfter fra et 4.4-liters V8 benzinerklaver er den det tætteste, vi kommer på en M5 Touring lige foreløbig.

boosted_nytbanner

Endnu bedre er det, at bilen er baseret på den nye 5-serie platform kaldet G30. Når den bliver præsenteret, vil bilen have typiske Alpina-kendetegn som andre skørter, opgraderede bremser, firedobbelte afgangsrør og lækre hjul.

KLIK HERUNDER OG SE BILLEDERNE AF DEN NYE ‘M5 TOURING’ – BMW ALTSÅ IKKE VIL BYGGE, MEN…

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk