BMW M850i som politibil med 620 hk


Den AC Schnitzer-tunede sag bliver desværre aldrig til noget.

Præcis ligesom det bilshow, hvor den skulle have været vist frem for hele verden. 2020-udgaven af Essen Motor Show blev nemlig aflyst i sidste øjeblik.

Og her skulle AC Schnitzer som en del af “Tune It! Safe!”-kampagnen have vist bilen frem for messen mange tusinde tilskuere. Men nej. I stedet må vi nøjes med lidt billeder og video af bilen.

LÆS OGSÅ: SIDSTE ÅRS POLITI-TUNEDE BIL VAR EN AUDI RS4 – SE DEN HER!Tune It! Safe! har været en fast del af Essen Motor Show siden 2006 for at promovere trafiksikkerhed også blandt tunede biler. Og det er et hit – hver gang.

Den første bil var en Techart-tunede Porsche 911 iklædt det tyske politis karakteristiske grønne og hvide farver fra dengang.

SOM EN M8 – NÆSTEN!
Årets firehjulede indslag fra ordensmagten er altså en BMW M850i, og den er faktisk kun fem hestekræfter fra at være lige så potent som storebror M8. Den 4,4-liters V8’er med twinturbo-dele de dog.

M850i har i sit Polizei-trim 840 newtonmeter. Hvilket faktisk er 90 Nm mere end M8’eren.

Udover en folie, som får M850i’eren til at ligne en patruljevogn, har den dog også fået sig eget unikke bodykit. Og et udstødningssystem med firedobbelte afgangsrør i kulfiber.

Men det er ikke nok for AC Schnitzer, som derfor også har givet den bayerske performance-coupe en ny undervogn og solide 21″ hjul.

Desværre har AC Schnitzer ikke sagt noget om, hvor hurtig deres ‘politibil’ er, men den kan nok godt følge med trafikken.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.