BMW M3 Touring kommer til sommer

Den er her lige om lidt. Faktisk skal vi nu kun tælle måneder.


Når maj bliver til juni, er BMW klar. Klar til at slippe M3 Touring – officelt mærkets første – ud på vejene. Det skriver BMWBlog som dog ikke angiver, hvor man har informationen fra. Sitet plejer dog at være velorienteret.

Og hvis det holder, bør det ikke komme bag på nogen. BMW har på det seneste haft meget travlt med at fortælle om netop M3 Touring. Det er ikke mere end 14 dage siden, at fabrikkens folk kunne fortælle, hvordan man bare sig ad med testarbejdet og bilens performance i det hele taget.

LÆS OGSÅ: VIDSTE DU, AT BMW FAKTISKEDE BYGGEDE EN E46 M3 TOURING?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Før det afslørede BMW, at den første prototype af M3 Touring faktisk blev sat sammen af to biler. Man smeltede en G80 M3 sedan sammen med en mere almindelig G21 3-Serie Touring.

Hvad angår performance, så ved vi allerede, at M3 Touring deler drivlinje med sine to- og firedørs M-søskende. Nemlig en tre-liters rækkesekser med 510 hestekræfter koblet til en otte-trins automatgearkasse som fordeler kræfterne til et firehjulstræk. Baghjulstræk og manuelt gear er formentlig ikke en del af programmet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

 

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk