BMW M2 ‘CSL’ er født – den har 520 hk!


Tunerne lægger ikke skjul på, at de er vilde med BMW M2. Her er endnu et eksempel på det! Et med 520 hestekræfter.

BMW sendte den første M2 på gaden i april 2016, og ikke mange dage efter havde de første tunere allerede gjort den lille tyskere hurtigere.

Sådan har historien gentaget lige siden, og her er endnu et eksempel. CSL Turbomeister Edition er bygget på ordre fra Shmee150’s PR-mand, Marc Rutten. Han er i øvrigt vild med en rigtig CSL’er – nemlig E46 M3 CSL.

LÆS OGSÅ: VW “Boblen” fylder 75 årSå det første, M2’eren blev udsat for, var en slankekur. Et massivt forbrug af kulfiberdele har da også gjort bilen hele 110 kilo lettere, hvilket faktisk gør den næsten lige så let som den historiske M3’er.

Under hjelmen 
Det nyder den tre-liters turbo-rækkesekser godt af. Ja, og så det faktum at ydelsen er hævet til 520 hestekræfter og 660 Nm. 110 hypper og 110 Nm mere end den M2 som bilen er bygget på.

Desværre har BMW ikke oplyst, hvor hurtig den slags specifikationer gør CSL Turbomeister. Men M2 CS, som er fabrikkens vildeste bud på bilen, skal i forvejen ikke bruge mere end fire sekunder på spurten fra 0 til 100 km/t.

Så vi kan nok godt forvente et monster i orange indpakning.

Prisen er en anden ting, vi ikke får at vide. Men man skal ikke kunne lægge meget mere end to og to sammen for at vide, at det ikke har været en gratis omgang.

Specielt ikke når Akrapovic har været involveret for at udvikle udstødningssystemet. BBS leverer heller ikke 19″ hjul gratis. Eller AC Schnitzer for den sags skyld.

Vi kan kun sige, at den vogn er sat sammen af de helt rigtige stumper.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af M2 ‘CSL’