BMW M fylder 50 – fejres med M4 CSL der får manuelt gear


Næste år bliver noget helt særligt for BMW. Her kan M-afdelingen nemlig fejre 50-års jubilæum, og nu forlyder det, at en særlig M3/M4 er på vej.

Næste år er lige om hjørnet, og 2022 bliver noget helt særligt for BMW’s M-division. I maj måned vil BMW M GmbH nemlig kunne markere sit 50 års jubilæum, og det kommer ikke til at gå ubemærket hen i Bayern.

Meget tyder nemlig på at tyskerne snart er klar med en meget begrænset produktion af en helt særlig M4.

Det mener de i hvert fald på g80.bimmerpost, hvor en bruger med påstået insider-viden fortæller, at den kommende M4 CSL får manuelt gear koblet til sin tre-liters rækkesekser. Kigger man på brugerens andre indlæg, så har vedkommende flere gange haft ret i sine ‘forudsigelser’.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Stærkt begrænset produktion
Forummedlemmet fortsætter med at fortælle, at BMW i den kommende CSL er gået på jagt efter kiloene. Således fjerner de elektronik som parkeringssensorer, elsæder og komfortadgang… og sikkert meget mere!

Og selvom BMW endnu ikke har afsløret M4 CSL for offentligheden, så har spionfotografer allerede spottet fabrikkens testarbejde med modellen.

Kilden bekræfter videre, at den nye CSL – udover at være begrænset i antal – også kun vil være på samlebåndet i ganske få måneder. Præcis som vi kender det fra historien om E46 M3 CSL, der kun var i produktion fra maj til december i 2003. Produktionen af G80 vil begynde til november næste år.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk