BMW: Her er den nye 7-Serie


BMW holder fast i et overdrevent stort kaningab, når topmodellen for første gang nogensinde bliver helt elektrisk. Hils på i7.

Det, der egentlig bare var en helt almindelig mediedag, har BMW brugt på at vise de første glimt af den kommende 7-Serie. Mærkets topmodel kommer nu nemlig også i en helt elektrisk udgave. i7 kommer den til at hedde.

BMW vil ikke sige så frygteligt meget om bilen. Med ud fra billederne at dømme er tyskerne ikke gået væk fra kaninpløkkerne i fronten. Tværtimod ser de ud til kun at være blevet større. Men det er bestemt ikke det eneste på fronten som stikker ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
De samme gør de meget smalle og meget små forlygter. De nærmest skeler på den nye 7-Serie. BMW er dog meget begejstret og kalder dem for “Crystal LEDs”. Den batteridrevne i7 bliver formentlig den mest potente 7-Serie nogensinde. Men vi skal ikke forvente, at BMW også præsenterer en M7, når mærket er klar til at vise hele bilen frem engang i næste måned.

Skærm i 8K og 610 km på én opladning
Frank Weber, den ansvarlige for udviklingen af ​​BMW som mærke, mener, at i7 er så innovativ, som den slags overhovedet bliver. De lovede interiørfunktioner inkluderer et infotainmentsystem drevet af næste generations “iDrive OS”, avanceret belysning og et vidtstrakt panoramaglastag.

BMW har også fortalt, at modellen kommer med en Theater Screen-funktion til bagsædepassagererne. Funktionen blev første gang vist på CES-messen i januar i år, og for at den overhovedet skal virke er nødvendiggjorde en 31-tommer skærm i 8K-opløsning med et billedformat i 32:9.

Når skærmen er slukket, trækker den sig automatisk tilbage i loftet og svinger ned igen, når passagererne ønsker “en eksklusiv og privat biografoplevelse”.

Indtil videre holder BMW tæt med de tekniske detaljer. Men de vil dog gerne fortælle, at i7’eren kan køre mellem 580 og 610 kilometer på én opladning. Altså ifølge WLTP-standarden. Det er lidt bedre end den nuværende i4 og iX-modellerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk