Denne BMW er 1 af kun 8 i verden – nu er den smadret

Foto: Facebook.com/ BMW M Competition

Kun otte eksemplarer trillede af samlebåndet – og BMW bygger ikke flere!

BMW har i det helt rigtige festhumør, da den seneste 8 Serie kom til verden. First Edition-modellerne havde samme lakering som den oprindelige konceptbil og et hav af andre goder, de biler byggede fabrikken kun 400 af.

Men var det ikke eksklusivt nok, byggede BMW også otte – ja, kun otte – eksemplarer af modellen og kaldte den M8 Gran Coupe First Edition 8-Of-8.

I dag er dog kun syv på vejene rundt om i verden. Hvis de da ikke er gemt væk i en eller flere samlinger. Det sidste var ikke ligefrem tilfældet for eksemplaret her. Hvordan selve uheldet er sket, og hvilket nummer i rækken af otte styk bilen er, er det småt med informationer om, men smadret er den i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:LÆS OGSÅ: VILDT! Her eksploderer ladende elbil

Og det godt og grundigt. Ud fra billeder delt på Facebook ser det ud til, at forreste højre forskærm tog de fleste tæsk. Kofangeren har også taget sine slag, ligesom højre forfælg også står overfor en udskiftning.

Om der er yderligere mekanisk skade på undervognen, er ud fra billederne svært at blive klog på. Uanset hvad bliver det en dyr værkstedsregning at sluge.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Til en nypris tæt på 200.000 euro er bilen da også en af de dyreste gadebiler, fabrikken nogensinde har sendt i handlen.

LÆS OGSÅ: Nu har BMW verdensrekorden: Så langt driftede den nye BMW M5

Til gengæld fik de heldige købere sig nogle biler, der hver især har 625 hestekræfter og 750 newtonmeter fra en 4,4-liters, biturboladet V8-motor.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at billederne af vraget.

Reklame-video: