BMW beslaglagt: Kørte 208 km/t på landevej

Stærekasse
Foto: Kim Matthäi Leland - Politi.dk

Bilen er beslaglagt og kørekortet inddraget i tre år.

En yngre mand er søndag blevet en BMW fattigere, efter at han blev blitzet med hele 208 kilometer i timen af ATK-måler ved Staby klokken 15.25.

På strækningen er den højst tilladte hastighed 80 km/t. Han kørte altså 160 procent for stærkt. Det fik Midt- og Vestjyllands Politi til at møde op på mandens adresse en time og et kvarter senere.

– Han er lidt træt af, at vi dukker op og tager bilen med, men det er jo vilkårene, når man kører så stærkt, efter at de nye regler om vanvidsbilisme er trådt i kraft, siger vagtchef Jens Claumarch til Ekstra Bladet.Hvor gammel manden præcis er, eller hvor han bor, har politiet ikke ønsket at oplyse, skriver avisen.

Konsekvenserne er da også til at tage og føle på. Mandens kørekortet er nemlig allerede inddraget, og han kan ikke få det igen før om tre år. Bilen kan han, selvom han ikke må køre den længere, dog få lov at købe tilbage.

Den skal nemlig sælges på auktion.

– Han kan få lov til at købe den tilbage på en auktion, hvor han har mulighed for at byde på den ligesom alle andre. Og så skal han afsone 20 dage ifølge de nye regler. Der kan være skærpende omstændigheder, der gør, at det antal bliver sat op, siger vagtchefenBoosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk