BMW bekræfter: Den nye M2 bliver den sidste med benzinmotor

Når den næste BMW M2 lander næste år, bliver den det sidste kapitel i BMW’s historie om forbrændingsmotorer. Altså uden hjælp.

På en dag, hvor EU-parlamentet har tilsluttet sig EU-komissionens ønske om helt at forbyde nye benzin- og dieselbiler fra 2035, kommer BMW med en nedslående nyhed. Den kommende M2, som er klar næste år, bliver den sidste af sin slags.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Når den er her, har M-afdelingen nemlig også endegyldigt produceret den sidste bil med forbrændingsmotor. Altså som klarer sig helt uden hjælp fra batterier. Alt fremover bliver nemlig hybrid- eller elbiler. Det bekræfter M-afdelingens øverste chef, Frank van Mee, i et interview med Bimmer Today.

Til gengæld lover topchefen, at den nye baby-bimmer bliver en rigtig ‘drivers car’. Det vil sige baghjulstræk, manuelt gear og i BMW’s terminologi seks cylindre på række. Og det, manuelt gear altså, er faktisk, hvad mere end halvdelen af M2-ejerne udstyrer deres biler med, fortæller M-chefen.

I går kunne vi her på Boosted vise det første billede af den nye BMW M2. Det er blevet lækket på Instagram, før BMW selv er klar til at vise modellen frem. Det sker formentlig i forbindelse med dette års Goodwood Festival of Speed, hvor M-afdelingen fejrer sit 50-års jubilæum.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk