Blev kaldt ‘miljøsvin’ for at køre BMW – nu skal han selv betale

Foto: Marina Reich

Er man et miljøsvin, hvis man kører BMW? Det er der tydeligvis nogen der mener.

Her på Boosted har vi over de seneste måneder kunnet fortælle, hvordan sure miljøaktivister vandaliserer personbiler i ‘klimaets navn’. Det er bl.a. gået ud over Volkswagens Autostadt i Tyskland og Ferrari til Paris Motor Show.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det selvom biludstillingen faktisk var domineret af elbiler. Hos Bil Magasinet er historien desværre ikke meget anderledes. Til mediet kan læseren Mohammad Alwan fortælle, hvordan nogen i løbet af natten til mandag har vandaliseret hans hvide BMW 520.

På bilen står der (inklusiv stavefejl, red.) miljø svin. Heldigvis for Mohammad er hans bil belagt med en coating. Så noget af den grønne graffitimaling har han selv kunne fjerne. Men resten må han selv betale for at få fjernet.

KLUMME: Hader Boosted-redaktionen virkelig elbiler?

Reklameblok:Regningen, siger han, løber op i 5.800 kr. Det beløb lyder selvrisikoen nemlig på. Længere nede af vejen, kan Mohammad konstatere, har en eller flere personer også set sig sure på en Kia Ceed, en BMW 4-serie og noget så småt som en Citroën C1.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk