Blev fyret af Kevin Magnussen – “Jeg troede, det var slut”

Foto: Andy Hone / LAT Images

Et tabt retssag oven på en fyring fik Dorte Riis Madsen til at tro, at hun var færdig med Formel 1. Men nu gør hun forsøget igen.

Oven på sin fyring som manager for Kevin Magnussen fik Dorte Riis Madsen i Østre Landsret besked på, at hun kunne glemme alt om 20 procent af racerkørerens Formel 1-indtægter. Det fik længe Riis Madsen til at tro, at hun var færdig med Formel 1.

LÆS OGSÅ: Efter 20.000 fartbøder: Her smadrer vrede bilister stærekasser i stor stil

Reklameblok:I TV2-podcasten, som Kevin Magnussen har afvist at medvirke i, sætter Dorte Riis Madsen ord på, hvordan Formel 1 satte spor i hende. Særligt ovenpå at hun blev dømt til at betale sagens omkostninger på 540.000 kr.

–  Det har været ens arbejdsliv, ens fritidsliv, det har været altopslugende. Det er det, der gør det så spændende. Men det er også det, der gør dig tom indvendig, når det slutter.

Men helt slut er det måske ikke. For Dorte Riis Madsen gør forsøget igen. Denne gang som manager for Formel 2-køreren Frederik Vesti, der på søndag tager hul på sin anden sæson i serien. Her er målet soleklart: den unge dansker – der er en del af Mercedes Driver Academy – skal vinde serien i år, hvis han vil i nærheden af et Formel 1-sæde.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Frederik Vesti i ‘young driver’-test for Mercedes sidste år. Foto: Mercedes-AMG F1
Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk