Blev fyret af Haas – her er Mazepins nye job

Det er næsten så langt fra motorsport, som vi overhovedet kan komme, det Nikita Mazepin har kastet sig over efter fyringen fra Haas.


Tilbage i februar troede han stadig, han skulle køre Formel 1. Men sådan blev det ikke. I begyndelsen af marts fyrede Haas både sin russiske hovedsponsor Uralkali og russiske kører Nikita Mazepin.

LÆS OGSÅ: Million-dyr BMW beslaglagt efter gaderæs – kørte 158 procent for stærkt

Mellem trusler om retssager mod Haas og ukendte russiske rallyløb har den unge Mazepin dog fundet en helt anden karrierevej end Formel 1. Skal man tro, Mazepins egen Instagram-konto vender han nemlig nu plader som DJ.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det gjorde han i hvert fald i forbindelse med en Halloween-fest i Moskva for nylig. Om han så har talent for det, forbliver et mysterium. I hvert fald for Mazepins følgere. Der er nemlig hverken lyd eller video i opslaget, som udelukkende består af billeder fra festen.  Og så selvfølgelig – fristes man til at sige – den unge russers beklagelser over, at han har et sæde i motorsportens kongeklasse længere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk