Blev chaufføren fyret? Maserati knuser Corvette på autotrailer

Livet går sjældent som planlagt. Og det er her er bare en rigtig mandagssituation. Om autotransportens chauffør nu står uden job, ved vi ikke. 

Livet går sjældent som planlagt. Og det er her er bare en rigtig mandagssituation. Om autotransporterens chauffør nu står uden job, ved vi ikke. 

En Maserati er en dyr vogn, det samme er en Chevrolet Corvette. Og ja, der sker fejl hver evig eneste dag. Nogle større end andre. Den her må bare være virkelig træls.

Billedet her er blevet lagt på Facebook af Cedric Massey. Desværre helt uden kontekst. Så vi ved ikke, hvad der ligger forud. Det kan være en menneskelig fejl, men det kan også være mekanikken på autotraileren som er synderen. Måske en fejl i hydraulikken.

Vi ved det ikke. Men damn, det ser dyrt ud. I Danmark koster en Corvette C8 cirka 1,5 millioner kroner inkl. afgifter. Den er noget billigere i USA. Det gør bare ikke reparationsregningen lettere at sluge. Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk