Blæste forbi fotovogn med 117 km/t – så røg bilen

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Tirsdag aften i sidste uge passerede 715 biler en ATK-vogn, som Midt- og Vestsjællands Politi havde parkeret på Kalundborgvej i Kalundborg. En bilist gik det rigtig skidt for.


52 gange fangede en fotovogn fra Midt- og Vestsjællands Politi bilister i at køre for stærkt, da der tirsdag eftermiddag og aften i sidste uge var kontrol på Kalundborgvej i Kalundborg En af gange udløste blitzen noget nær færdselslovens strengeste straf.

En 21-årig mand fra Gørlev valgte kl.18.44 nemlig at køre 117 km/t. Altså lige forbi fotovognen. Det gav operatøren sine kolleger besked om. Derfor troppede nogle betjente senere på aftenen op på den 21-åriges adresse og forlange både bil og kørekort udleveret. Over for betjente erkendte manden at have ført bilen. Det fremgår af døgnrapporten.

Han, og de andre som kørte for stærkt på Kalundborgvej, kan forvente at høre nærmere fra politiet. For den 21-åriges vedkommende skal en dommer nu se på, om hans bil i sidste ende kan konfiskeres af staten. Sker det, sælges bilen på auktion.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk