Blåt biturbo-bæst: Tuner finder 580 hk i C63 AMG

C 63 Schmidt FS-Line_1

Med 469 hestekræfter alene i standard-trim er C63 AMG Biturbo ingen snegl på vejen, men som altid kan nogen gøre det vildere – denne gang er nogen Best Cars and Bikes

Allerede inden, vi når til de motormæssige opgraderinger, gør Best Cars and Bikes det lidt sjovere at køre vild C-klasse Mercedes med AMG-emblem.

Undervognen kan nemlig strammes op til dansen med de ekstra kræfter i to trin. Enten via KWs fjedre-løsning eller hele pakken med gevindundervogn i Variant 3-udgaven. Uanset valget kan du få de smedede, letvægts Schmidt Feglen-fælge i serien FS-Line i 20″ skubbet ind under AMG’eren.

Det giver en bredde og profil på 245-30 foran og hele 285-20 bagved.

FLERE HK OG MERE LYD
Så kommer vi til kræfterne under hjelmen. Her er hentet i alt 580 hestekræfter og 730 newtonmeter ud af den fire liters V8’er med de dobbelte turboer. Capristo sørger for at lægge tyngden i lydsporet med specialudviklet gas-spjæld.


Og så er der selvfølgelig ikke noget, der hedder ‘gentlemens agreement’. Tophastighedsbegræsningen fjernes helt, så det er op til modet og samvittigheden, hvor langt forbi 250 km/t du tør presse C63 AMG Biturbo.

SE BILEN I GALLERIET HERUNDER

C 63 Schmidt FS-Line_4


Reklame: