Bilvask-arbejder smadrer Ferrari 812 Superfast


Genoa FC’s målmand Federico Marchetti har fået smadret sin Ferrari 812 Superfast i en vild ulykke, der også gik udover fem andre biler.

– Jeg er bare glad for, at ingen kom til skade.

Den italienske målmand Federico Marchetti tager det tilsyneladende meget pænt, at hans Ferrari 812 Superfast har været involveret i en grum ulykke med fem parkerede biler.


Bilen, som ikke blev ført af målmanden selv, var på vej retur til Federico Marchetti efter at være blevet vasket. Men på et tidspunkt mistede personen, der kørte bilen, kontrollen, hvorfor han hegnede den hundedyre superbil.

Først ind i fem biler før bilen endte i autoværnet.

Ferrari 812 Superfast har været i produktion siden april 2017 og lever i den grad op til sit navn. Den 6,5-liters suge-V12 yder 800 hestekræfter. Hvilket er nok til at sende den fra 0 til 100 km/t på bare 2,9 sekunder, og altså også i andre biler hvis man ikke passer godt på højre foden.

Ud fra billeder og video fra ulykkesstedet ligner det ikke lige frem nogen billig omgang på værkstedet. Hvis der da overhovedet kan komme en Ferrari 812 ud af det igen.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk