Biltyv truede mor: “Dit barn sad i bilen, jeg ringer til politiet”

Foto: Rigspolitiet

I USA stjal en mand en kvindes bil, men da han opdagede et barn på bagsædet, besluttede han sig for at vende om og skælde moderen ud.

I den amerikanske by Beaverton lod Crystal Leary i søndags sin bil stå i tomgang og dørene være ulåst, da hun gik ind i et supermarked for at handle.

I bilens sad Crystal Learys fire årige søn, men det havde en mandlig biltyv bare ikke ænset, da han besluttede sig for at hoppe ind på føresædet og køre væk.


Men opmærksom på knægten blev han dog. Så opmærksom at han valgte at køre tilbage til stedet, hvor han havde stjålet bilen. Alt sammen for at konfrontere Crystal Leary med, at hun havde efterladt sit barn i bilen.

“Jeg ringer til politiet”
Faktisk truede tyven kvinden med at ringe til politiet på den baggrund. Altså før han igen kørte væk i Crystal Learys bil. Denne gang uden barnet på bagsædet.

Til CNN fortæller talsmanden for politiet i Beaverton, Matt Henderson, at:

– Han (biltyven, red.) hoppede ind i bilen, kørte væk, men indså at den 4-årige sad i bilen, han kørte tilbage og beordrede moderen til at tage barnet ud af bilen, hvorefter han kørte fra stedet igen.

Bil fundet men intet spor af tyven
Crystal Leary er bare glad for, at hendes søn ikke kom noget til. Hendes bil, en sølvfarvede Honda Pilot, blev da også fundet få timer senere i byen Portland, der ligger 12 kilometer fra Beaverton.

Tyven er der dog stadig intet spor af, men Crystal Leary beskriver han som “hvid med langt, flettet mørkt hår”. Han bar i øvrigt et flerfarvede mundbind.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk