Biltyv endelig stoppet: Stjal 13 køretøjer på 18 måneder


Et tip førte til, at politiet i San Fransisco endelig kunne anholde en særdeles arbejdsom biltyv.

I Danmark bliver der stjålet 19 biler om dagen, i USA er det tal 2.188. 13 af dem over de seneste 18 måneder stjålet af én enkelt mand fra San Fransisco.

En mand som det lokale politi nu endelig har kunnet stoppe, skriver Drivetribe.  Egentlig er manden – den 32-årige Eric Sheridan – i snit blevet anholdt én gang 42. dage over de sidste 18 måneder, men man har altså ikke kunnet fælde ham på fersk gerning.

LÆS OGSÅ: “Endnu en vanvidsbilist” – Ung gut mister kørekort i 50-zoneFør nu – forstås. For et tip fra en borger betød, at politiet kunne stoppe Sheridan på en stjålet Triumph-motorcykel, som han havde nået at udstyre med falske nummerplader.

Et langt synderegister
Udover sigtelsen for brugstyveri føjede politiet en sigtelse for besiddelse af narko og fremstilling af falske nummerplader til mandens generalieblad, før de tog ham med på stationen.

Eric Sheridan blev anholdt 1. december, men om han stadig sidder fængslet, melder historien ikke noget om. Vi kan kun håbe, han kigger direkte ind i en laaaaang fængselsdom.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk