Biltræf i Taastrup tiltrak 20 politibiler, 2 helikoptere og 30 motorcykelbetjente

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Et træf ved Ikea i Taastrup har i aftes tiltrukket en mindre hær fra den danske politistyrke.

En kilde fortæller til Boosted.dk, at der i aftes var arrangeret et biltræf ved Ikea i Taastrup, og da rigtig mange mennesker mødte op for at hygge om deres biler, valgte politiet at sætte den helt store styrke ind.

“Der var mindst 20 politipatruljer, to helikoptere og minimum 30 motorcykler – det er helt tosset, det de har gang i”, fortæller kilden til Boosted.dk.


Der var tale om 6-700 biler, som ville hygge med og om deres biler i den københavnske forstad, vurderer vores kilde. Men det var politiet altså ikke helt enige i, var en god idé. Men trods det store antal betjente på stedet, blev der ikke umiddelbart udskrevet enorme mængder bøder, siger kilden til Boosted.dk.

LÆS OGSÅ: Racede forbi politiet med 245 km/t ved Slagelse

“Der var faktisk okay dialog med politiet, men det var alt for meget med det mandskab, som politiet stillede med. Man skulle tro, at vi var hardcore kriminelle, når de har helikoptere med – og betjene der fulgte med hele vejen fra Jylland. Det er helt grotesk,” fortæller kilden.

– Vi havde samlet styrker for at være mange nok. Vi var der for at sørge for, at færdselsloven blev overholdt, siger politiinspektør Tommy Laursen til SN.dk.

Det menes, at blandt andet foreningerne Cars & Coffee Aarhus, Nordhavn Meetup, Afterdark og LokationSJ stod bag træffet.Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk