Ny dom: Biltræf brød forsamlingsforbud – 206 personer riskerer bøder

Tre mænd og en kvinde i Landetsretten blevet dømt for at deltage et biltræf, som sidste år overtrådte det gældende forsamlingsforbud.
Arkivfoto fra det omtalte træf i Holsted: presse-fotos.dk

Tre mænd og en kvinde i Landetsretten blevet dømt for at deltage et biltræf, som sidste år overtrådte det gældende forsamlingsforbud.

Det var en overtrædelse af det gældende forsamlingsforbud på 50 personer, da tre mænd og en kvinde i juni sidste år deltog i et biltræf Holsted.

Det har Vestre Landsret netop afgjort, skriver DR.dk.

Til biltræffet dukkede der nemlig langt flere personer end de tilladte 50 op. Dermed stadfæstede landsretten byrettens dom. Dog blev bødestørrelserne ændret for de tre personer, som havde anket sagen.Skærpet straffe
I byretten fik kvinden ingen bøde. Men Vestre Landsret mener, at hendes rolle i sagen skal koste en bøde på 2.500 kr. To af mændende fik stadfæstet deres bødestraf. De bøder løber også op i 2.500 kr. for hver.

Mens den tredje mand skal aflevere 5.000 kr. til statskassen. DR skriver, at Vestre Landsrets afgørelse nu får betydning for andre, lignende sager. I alt er 206 personer sigtet for at deltage i samme træf.

Flere billeder: presse-fotos.dkBjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk