Bilmesse og Brugtmarked åbner igen dørene


Snart er det tid til atter at sætte noget ind på oplevelseskontoen, når årets anden omgang ‘Bilmesse & Brugtmarked’ åbner dørene til Fredericia Messecenter.

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

Traditionen tro kan de første gæster, når klokken slår 9 lørdag morgen, inspicere de mange spændende, opstillede køretøjer. Her vil være alt fra velbevarede veteraner til spændte youngtimere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

GØR ET KUP
I alt vil der være mellem 300-400 salgsklare biler, så det er bare at hive fat i sælgerne ( inden de andre gør det).

Med dit nykøb kan du passende finde vej til én af de ca. 35 klubstande, som er tilstede hele weekenden, det er altid rart at dele sin passion med andre.

Se vores reklamer:


VI VAR DER SELV
Boosted-redaktionen drog selv til den første omgang ‘Bilmesse & Brugmarked’ i Fredericia den første weekend i april. Her medbragte vi lidt af vores egen vognpark og viste desuden vores helt store konkurrencegevinst frem: En Renault Clio RS med kæmpe custom-anlæg fra Alpine.

SE OGSÅ: GYMKHANA 9 ER UDE

Clio’en overdrog vi nogle måneder senere til en meget glad vinder. Men vi anbefaler klart Frederica Messecenter i oktober og ønsker god ‘jagt’ til gæsterne.

Messen er åben fra:
Lørdag d. 22 oktober: 9:00 til 17:00
Søndag d. 23 oktober: 9:00 til 16:00
Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Entré
Voksne: 100 kr. (inkl. 56 siders messeavis)
Børn u. 14 år: Gratis

Eller køb online og spar penge – læs meget mere på bilmesse-brugtmarked.dk

20160915_a

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk