Bilmærke firedobler dansk modelprogram


Mitsubishi har længe været en skygge af sig selv. Og i 2020 troede vi faktisk, at de var helt på vej ud af Europa. Japanerne ombestemte sig dog.

Først ville de stoppe med at udvikle nye biler til Europa, og så ville de trække sig helt. Sådan lød det fra Mitsubishi for bare to år siden. Nedlukningen kom så langt, at den engelske importør nåede at sælge sin sjældne samling biler.

Herhjemme gjorde importøren også klar til at pakke sammen. Men så fortrød Mitsubishi og blev. Og nu vil man opruste.

– Efter en stille periode for mærket glæder vi os hos Mitsubishi Danmark til at få flere produkter på hylderne. Både Colt og ASX har historisk været utrolig populære biler, lyder det fra Mitsubishi i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Samtidig er den lille Space Star på vej tilbage til den danske asfalt. Den eneste model i det nuværende program er pluginhybriden Eclipse Cross. Detaljer om de tre andre er det småt med. Men vi ved, at den nye Colt skal bygges på samme platform som den nuværende  Renault Clio E-Tech Hybrid. Vi forventer, at bilen med Mitsubishi-logoer bliver præsenteret i løbet af efteråret 2023.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk