Bilmærke dropper butik i Danmark

Foto: NIO

Vejret driller, og det betyder ændringer for Nio. Deres nye batteriskifte-station åbner først senere denne måned.

Det var egentlig meningen, at man skulle kunne sige ni hao til det kinesiske mærke Nio i en popup-butik i København. Men nu dropper mærket den idé. Det skriver Motor Magasinet.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det har Nio måttet droppe, fordi der er bøvl med byggetilladelsen hos Københavns kommune, og derfor vil mærket hellere bruge tiden på at komme rundt i landet, indtil det store NIO House åbner i år.

Der kom heller ikke nogen batteriskifte-station i Slagelse sidste år. Den skulle ellers have været klar i slutningen af 2022. I stedet, siger Nio, er den først klar i denne måned. Mærkets danske PR-chef, Anja Bruun Meineche, giver det meget våde vejr skylden.

– Vores første swap-station er forsinket på grund vejret, men forventes åben inden for en måneds tid. Herudover forventer vi at åbne minimum fem Power Swap Stationer i år, siger hun til Motormagasinet.dk.

Reklameblok:I Kina hævder Nio at have 1.300 batteriskifte-stationer. I Europa er der foreløbig 10 batteriskifte-stationer.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk