Reklame:

Biljagt endte voldsomt – politiet påkørte bevidst 18-årig

Fredag nat udviklede en biljagt sig dramatisk. Det sluttede først, da politiet bevidst påkørte en bil med nogle unge mennesker i.

Ved Fensmark på Sydsjælland bemærkede en patrulje fredag nat en bil, som ikke ville standse. Tværtimod gassede føreren blot yderligere op, da politiet gav sig til kende.

Det blev startskuddet til en biljagt på vejene mellem Næstved og Haslev,  skriver Sydsjællands Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Undersøgelse: 9 ud af 10 bilister tør ikke købe disse biler

At politiet fik lagt en sømmåtte, som flugtbilen faktisk ramte, ud, lagde dog ikke en dæmper på hastigheden.

Det var først, da politiet bevidst påkørte bilen, at det hele fik en ende. I bilen sad foruden en 18-årig fører, en dreng på 17 og en pige på 14. Den 18-årige blev anholdt og sigtet for kørslen, der overtrådte en række færdselsregler, mens den 17-årige blev sigtet for at have noget hash i lommen.

Den 14-årige blev ikke sigtet for noget. Hvilket hun heller ikke kan, fordi hun er under den kriminelle lavalder. Men bådes hendes forældre og de sociale myndigheder ved nu besked om hendes færden.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?