Bilist stoppet uden kørekort – sigtet for ulovlige vingummibamser

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En 60-årig mand havde i den grad taget forskud på festlighederne, da han dagen inden nytårsaften blev stoppet uden kørekort i Nakskov. 

Ikke bare havde manden intet kørekort. Da politiet bad manden tage en narkotest, slog den ud for både amfetamin, kokain og hash.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Resultatet af narkotestes fik desuden betjentene til at ransage mandens bil på stedet. Og det var ikke småting, ordensmagten fandt frem til. I bilen lå foruden 15 joints og 10 gram amfetamin også 23 vingummier med THC – det aktive stof cannabis.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men det var blot begyndelsen. For i mandens hjem fandt betjentene 694 joints, 248 vingummibamser med THC i samt 172 gram nol. Det sidste lå i en fryser.

Politikredsen kalder fundet af vingummibamserne ‘usædvanligt’. Overfor Ekstra Bladet oplyser kredsens presseafdeling, at det umiddelbart ikke er noget man har set før.

Hvad angår den 60-årig, blev han anholdt og sigtet for en række forhold. Blandt andet narkokørslen. Kørsel uden førerret og narkosalg. Han blev senere løsladt.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk