Bilist stoppet – gemte kokain for 24 millioner kr. i lille Smart


Hvad kan der være i en SMART? Svar – temmelig meget kokain

Det måtte det engelske politi konstatere, da de tilbage i oktober stoppede en grå “Smart Car” – modellen er ikke nærmere specificeret – på motorvejen M25, der går hele vejen rundt om hovedstaden London.

LÆS OGSÅ: Euro NCAP: Sikkerheden i varebiler er virkelig dårlig

Aktionen mod narkohandleren Sam Migliorini var nøje planlagt, skriver LadBible. Og derfor kunne politiet da også beslaglægge bilen på stedet for at undersøge den nærmere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hvilket viste sig at være et godt træk.

For ved nærmere undersøgelse af den nærmest mikroskopisk lille bypotte fandt politiet frem til en ‘hemmelig’ lomme i bilens bagagerum, hvor Migliorini havde gemt 30 kilo kokain.

Ses vi til Auto Show?


Flere lommer, flere biler.
Endnu en hemmelig lomme, som løb under bilens forsæder, blev opdaget. Men den viste sig at være tom. Kokainen var dog ikke alt, politiet fandt i bilen.

Sådan ser 30 kilo kokain fundet i en Smart ud

I den lille Smart lå desuden to nøgler og en krypterede mobiltelefon. Den ene nøgle viste sig at være tændingsnøglen til en Mercedes, som politiet fandt frem til under en ransagning af Migliorini ejendom.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I den bil fandt ordensmagten et pengeskab indeholdende 15.000 britisk pund. Godt 123.000 danske kroner.

Erkendte sig skyldig
Retssagen mod Migliorini er netop afgjort, her kendte han sig skyldig i besiddelse af kokain med henblik på videreslag.

For det skal han nu afsone en fængselsdom på otte år og tre måneder.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk