Fuld bilist smadrer to biler ind i det samme hus


For hvad der må have været en meget fuld bilist endte køreturen hele to gange på samme aften – endda det samme sted.

Ifølge et facebook-opslag fra californisk politi måtte de natten til 15. april sende en patrulje forbi et hus, hvor der ventede patruljen et noget aparte syn.

Her havde ikke bare én men hele to biler med kort tids mellemrum påkørt det samme hus. Endda med den samme mand bag rattet.


Den første påkørsel skete, da en bilist plantede sin Ford Mustang i det hegn, som ellers omgiver ejendommen.

Men i stedet for at stoppe der trykkede bilisten på speederen, så bilen fortsatte direkte ind i husmuren. Braget vækkede husets chokerede beboere, der dog formåede at fravriste den noget omtågede bilist nøglerne til Mustang’en.

LÆS OGSÅ: Gal hollænder kører over 300 km/t i Supra med 1.239 hk

Da bilisten følger med beboerne ind i huset, ser han sit snittet til at snuppe nøglerne til familiens Toyota RAV4.

Uden at familien nåede at ane uråd, plantede bilisten påny en bil i husmuren ved siden af Mustangen. Denne gang familiens egen.

Igen måtte beboerne ud for at vristen nøglerne fra bilisten, der nu har gjort sig til tyv. Dog ikke uden kamp. Tyven slog nemlig kraftig fra sig, inden politiet nåede frem til stedet, hvor de kunne anholde manden.

Han kan nu se frem til flere sigtelser. Blandet andet for spritkørsel og tyveri. Mens politiet endnu ikke vil udelukke, at flere sigtelser kan komme på tale.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ og se det vilde billede herunderNæste side
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk