VILDT! Bilist slipper mirakuløst, da lastbil knuser Nissan

En kvindelig bilist er på mirakuløs vis sluppet med mindre skader, da en lastbil ellers godt og grundigt fik knust hendes Nissan Altima. 


En bilist slap mirakuløst kun med mindre skader fra et uheld, som ellers knuste hendes Nissan Altima til ukendelighed.

Ulykken skete tidligere på ugen på en bro i Washington. Da kvinden ville bremse ned for en forankørende lastbil, kom en anden lastbil bagfra. En lastbil som altså ikke havde tænkt sig at bremse. Eller som i hvert fald fik bremset alt for sent.

LÆS OGSÅ: Volkswagen stopper produktionen – der mangler noget

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den bagfrakommende lastbil stoppede nemlig først, da de forreste hjul havde plantet sig på tag af Nissan’en. Øjeblikke forinden havde lastbilens enorme vægt knust hele Nissan’ens bagparti.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den første betjent, som nåede frem til stedet, fortæller ifølge Jalopnik, at han troede, han var fremme ved en dødsulykke. Men da betjenten hørte råb om hjælp komme fra Nissan’en, skyndte man sig at rekvirere en kran, som kunne løfte lastbilen væk.

Kvinden, som sad i den ellers totalsmadrede bil, kunne selv komme ud. Efterfølgende klagede hun blot over ‘lettere hovedpine’ og ømme ribben.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk